Bijna met pensioen: Klaas Salverda

Nieuws

Klaas Salverda: “Waar blijft de tijd…”

16 mei 2022 1 minuut

Klaas Salverda van de Commerciële Binnendienst Schade Bedrijven in Leeuwarden gaat bijna met pensioen. Hij geeft ons een korte terug- én vooruitblik.

Woensdag 1 juni ben ik exact 48 jaar in dienst van Achmea. Voor mij een mooie datum om te stoppen met mijn werkzaamheden voor Achmea en met pensioen te gaan.

Op 16-jarige leeftijd begonnen bij de O.T.O.S.
Een klein bijkantoor in Franeker waar nog geen computers waren en de polissen nog door de directeur ondertekend werden. De eerste jaren waren een uitdaging om alle gegevens in computersystemen te krijgen. Na de samenvoeging van alle bijkantoren kwam ik te werken in Leeuwarden.

Van brandafdeling naar agrarische sector
In eerste instantie kwam ik op de brandafdeling terecht, waar ik steeds meer interesse begon te ontwikkelen voor de agrarische sector. Dus toen Topland bij Avéro werd ondergebracht, was de keuze om over te stappen niet moeilijk. Met veel plezier heb ik hier een bijdrage kunnen leveren. 

Meerverhuizen met Topland geen optie voor rasechte Fries
10 jaar geleden besloot men om Topland over te plaatsen naar Zoetermeer. Als oprechte Fries was verhuizen voor mij geen optie en was ik blij dat ik als Acceptant Schade Bedrijven in Leeuwarden kon blijven. Ook hier heb ik met plezier gewerkt en is de tijd omgevlogen.

Tijd van komen en een tijd om te gaan
Avéro staat aan de vooravond van vele digitale ontwikkelingen en dit lijkt mij reuze interessant. Maar ik zie er ook naar uit om andere dingen te gaan doen.

Nu al tijd te kort voor vele hobby’s
Uiteraard zal ik de contacten met mijn collega’s en het intermediair gaan missen. Maar ik kom nu al regelmatig tijd te kort om mijn kinderen te helpen met klussen, baantjes te trekken op de schaatsbaan, de tuin te onderhouden, er met de camper op uit te trekken en lange wandelingen te maken. Ik hoop dit nog lang, samen met mijn vrouw, te mogen doen.

Neem voor vragen en meer informatie contact met ons op
Klaas en onze collega’s van de Commerciële Binnendienst helpen u graag. U bereikt hen van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur via 088 462 46 18. Mailen kan ook naar CBDschade@avero.nl

Ook interessant voor u