Edwin Kok al 25 jaar in dienst bij Avéro Achmea

Nieuws

Waar blijft de tijd!? Edwin Kok al 25 jaar in dienst

29 aug 2022 2 minuten

Edwin Kok van de Commerciële Binnendienst Schade Bedrijven in Leeuwarden was in juni 25 jaar in dienst. Een mooi moment om terug te blikken op zijn loopbaan binnen Avéro Achmea.

Begonnen als uitzendkracht: jong en onder de indruk
In 1995 kwam ik als uitzendkracht bij de toren van Avéro in Leeuwarden aan. Dat ik als echte Leeuwarder in dit statussymbool van de stad mocht gaan werken, voelde groots. Ik weet nog goed dat ik bij de receptie opgehaald werd door de teamleider en dat mijn achternaam niet met de O maar met de A was doorgekomen. Natuurlijk was je nog jong en onder de indruk van alles. Waardoor je dacht; dat zal vast wel “kantoorhumor” zijn. Bij P&O aangekomen – ja, toen kwam je daar nog wel eens - begreep ik dat het helemaal geen humor was. Het was een foutje dat toch maar even hersteld moest worden. 

In 1997 toch in vaste dienst ondanks waarschuwing vooraf
In het eerste gesprek op de afdeling werd mij ook meteen even duidelijk aangegeven: “Je zult hier nooit vast in dienst komen!” Nu 27 jaar later weet ik wel beter. Maar goed, na een uitzendperiode van 1 jaar en een detachering van 1 jaar, was op 1 juni 1997 de dag aangebroken dat ik in vaste dienst kwam van Avéro (AVCB Diensten B.V.). Het contract, in guldens, had nog wel het voorbehoud van “behoudens medische goedkeuring”. Wat natuurlijk aangeeft dat we binnen Avéro wel degelijk topsport bedrijven! Ik begon in de functie van: administratief medewerker bestanddesk van Avéro Leven/Hypotheken. Daarbij hoorde ook een publicatie in “De Koerier”. Het personeelsblad voor de medewerkers van Avéro:

In al die jaren al vele afdelingen mogen ondersteunen
Na mijn eerste jaren gesleten te hebben op de financiële administratie, werd mij gevraagd om de backoffice van Hypotheken te komen versterken. Uiteindelijk heb ik ook op de frontoffice van Avéro Hypotheken gewerkt. Tot het moment kwam dat de werkzaamheden van Avéro Hypotheken naar het zuiden van het land verplaatst werden. Ik heb zelfs nog een periode geholpen met de overdracht. Door weken achter elkaar naar Den Bosch af te reizen. Daarna een mooie nieuwe uitdaging gevonden als Acceptant binnen Avéro Schadeverzekeringen Particulieren.

Nog steeds elke dag blij, trots en dankbaar
Door het stoppen met Particulieren Schadeverzekeringen heb ik ongeveer 4 jaar geleden de overstap gemaakt naar de Commerciële Binnendienst van Avéro Schade Bedrijven. Daar werk ik nu met heel veel plezier en uitdagingen. Ik ben dan ook nog steeds elke dag blij en trots om voor het mooie merk Avéro te mogen werken. Daarnaast ben ik de collega’s, maar zeker ook al onze tussenpersonen, dankbaar voor de mooie samenwerking in al die jaren. Zonder hen, maar ook zeker zonder de steun van mijn gezin, had ik het niet al 25 jaar volgehouden. 

Het klinkt trouwens wel heel erg lang 25 jaar, maar zo voelt het niet. Samen met u maken we er ook de komende jaren iets moois van en houden we het zeker nog wel wat jaartjes vol. Bedankt allemaal! 

Neem voor vragen en meer informatie contact met ons op
Edwin en onze collega’s van de Commerciële Binnendienst helpen u graag. U bereikt hen van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur via 088 462 46 18. Mailen kan ook naar CBDschade@avero.nl

Ook interessant voor u