Achmea steunt MKBDoorgaan.nl

Ondernemen

Achmea steunt MKBDoorgaan.nl door personeel beschikbaar te stellen

24 feb 2021 2 minuten

Samen met onze partners, klanten en medewerkers willen we bij Achmea van betekenis zijn voor de maatschappij. Juist in deze onzekere tijden. Zo stelden we vorig jaar Achmea-collega’s met een BIG-registratie in staat om bij te springen in de zorg. Op vrijwillige basis en met behoud van salaris. Dat doen we nu voor ook voor ondernemers die door de coronacrisis in continuïteitsproblemen komen.

Hulp voor ondernemers is hard nodig
Mede op initiatief van Achmea is een zakelijke versie van de Nederlandse Schuldhulproute ontwikkeld: Geldfit Zakelijk. In deze schuldhulproute is een ondernemersloket opgenomen voor persoonlijk advies: MKBDoorgaan.nl. Dit loket helpt ondernemers in het vinden van de weg naar mogelijkheden van overheidsregelingen, financieringen en/of andere oplossingen.

Achmea-medewerkers met het juiste profiel schieten te hulp
Dat is nodig om de verwachte groei van aanvragen richting het ondernemersloket aan te kunnen. Met onze steun aan MKBDoorgaan.nl zorgen onze medewerkers als vrijwillige adviseurs voor een snelle verbinding tussen een hulpvraag en de praktische ondersteuning die de ondernemer nodig heeft. Of dat nu gaat over financiering, juridische dienstverlening, schuldhulpverlening en bedrijfsadvisering. Financiële zorgverlening noemen we dat. Zo dragen we graag ons steentje bij.

Ook interessant voor u