Tandartsen helpen bij gezond ondernemen

Nieuws

Samen met adviseurs en beroepsorganisaties helpen we tandartsen bij gezond ondernemen

14 feb 2022 1 minuut

Van tandartsen wordt verwacht dat ze als zelfstandig ondernemer van alle markten thuis zijn. Door veranderende wet- en regelgeving, toenemende administratiedruk, een tekort aan personeel en meer mondige medewerkers en patiënten, is dat voor praktijkhouders en zzp-tandartsen een grote uitdaging. Wat weer gevolgen heeft voor uitval, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van tandartsen. Gelukkig zijn er veel manieren om hier meer grip op te krijgen.

Gezond ondernemen? Let op vitaliteit en inzetbaarheid
Om ervoor te zorgen dat tandartsen gezond kunnen blijven ondernemen, is het belangrijk om te letten op vitaliteit en inzetbaarheid. Daar helpt Avéro Achmea graag bij. Doordat we samenwerken met adviseurs en beroepsorganisaties herkennen we de uitdagingen van tandartsen. En bieden we diverse (preventie)diensten aan, zodat tandartsen zich kunnen richten op dat wat voor hen belangrijk is: gezond en vitaal ondernemen.

Financieel vangnet voor tandartsen bij arbeidsongeschiktheid
Wilt u dat uw relatie verzekerd is van een financieel vangnet als hij of zij arbeidsongeschikt raakt? Neem dan samen met uw relatie een kijkje op onze speciale pagina voor tandartsen.

Ook interessant voor u