Premiewijzigingen per 1 januari 2023 

Nieuws

Premiewijzigingen VvE Zekerplan en Zaken Zekerplan per 1 januari 2023

18 okt 2022 1 minuut

Vanaf 1 januari geldt er een premieverhoging voor onze VvE verzekeringen en de bedrijfsverzekeringen binnen het Zaken Zekerplan. We zetten de belangrijkste wijzigingen voor u op een rij.

We verhogen de premies met 5,15%
De premieverhoging van 5,15% is nodig door de toegenomen schadelast. Inflatie en weersveranderingen zorgen voor hogere kosten van herstelwerkzaamheden. Ook de stijgende letsel- en vermogensschades door veranderingen in wetten en regels zorgen voor een hogere schadelast. De precieze premieverhoging kan door afronding verschillen.

De premieverhoging geldt voor bijna alle producten 
We verhogen alle verzekeringen binnen het VvE Zekerplan en Zaken Zekerplan met de premie-index. Behalve voor producten met een waarde-index (bedrijfsgebouwen en inventaris), daarvan verhogen we de premie niet. De dekkingen ongevallen inzittenden en ongevallen opzittenden krijgen ook geen premieverhoging.

Voor roerende zaken binnen het Zaken Zekerplan geldt de premieverhoging alleen voor deze dekkingen:
Kasgeld
Koelschade
Portable computer
Lichtreclame
Elektronica

Zie ook het Overzicht premieverhoging en indexering waarin we alles voor u op een rij hebben gezet.

Heeft u vragen? Bel uw vaste contactpersoon: 088 462 46 18
Of bel uw accountmanager. Wij helpen u graag. U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur. Stuurt u liever een e-mail? Ons e-mailadres is: CBDschade@avero.nl.

Ook interessant voor u