Podium  opgebouwd in co-creatie met u

Digitalisering

Podium weer verbeterd door uw feedback

13 jun 2023 1 minuut

Regelmatig vragen wij u om uw hulp en feedback. Hierdoor kunnen we Podium steeds verder verbeteren en uitbreiden met diverse functionaliteiten. We zijn dan ook ontzettend trots op waar we nu staan met Podium. Een mooi digitaal samenwerkingsplatform opgebouwd in co-creatie met u. Met uw hulp zijn de volgende verbeteringen uitgevoerd.

Account activeren makkelijker op Mijn Avéro Achmea 
Loggen uw AOV relaties voor de 1e keer in met iDIN op Mijn Avéro Achmea via de activatiemail? Dan hoeven zij zich niet meer apart aan te melden om hun account te activeren. Uw relatie komt nu via de mail direct op de inlogpagina.

Documenten makkelijker terugvinden in Mijn Avéro Achmea
Het is voor uw relaties nu makkelijker om documenten terug te vinden in hun persoonlijke klantomgeving. Zoals een polisblad of jaaropgave als de polis akkoord is. Het aanleveren van aanvullende informatie tijdens het acceptatietraject is hierdoor nu ook makkelijker. 

Heeft u vragen? Bel uw vaste contactpersoon: 055 579 21 00
Heeft u vragen over Podium? Of wilt u iemand mee laten kijken via co-browsing? Onze Commerciële Binnendienst helpt u hier graag bij. U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur. Of stuur een e-mail naar: inkomen.avero@achmea.nl.  

Ook interessant voor u