AOV makkelijk oversluiten via verkorte route

Digitalisering

Podium ondersteunt de ‘verkorte oversluitroute’ AOV

12 jul 2021 1 minuut

Vanaf 2 augustus is de verkorte oversluitroute ook mogelijk in Podium. Dit betekent dat u in Podium de Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van uw relatie heel makkelijk oversluit naar Avéro Achmea.

Oversluiten van een AOV ingekort tot 5 gezondheidsvragen
Uw relatie hoeft via de verkorte oversluitroute geen volledige gezondheidsverklaring meer in te vullen. Het beantwoorden van maar 5 gezondheidsvragen is dan voldoende. Ook kan uw relatie de bestaande polis makkelijk en snel uploaden in ‘Mijn Avéro Achmea’. Voorwaarde is wel dat het verzekerd bedrag en de dekking gelijk zijn aan de bestaande AOV. Uw relatie kan gebruikmaken van een aanvangskorting de eerste 3 jaar (35%, 20%, 10%) of van een klimmende korting vanaf het 2e jaar (0%, 2%, 4%, 6%, 8%, 10%). De 10% blijft dan gelden tot het einde van de looptijd.

Oversluiten binnen Achmea? Neem contact met ons op
Heeft uw relatie al een AOV bij een Achmea-merk? En wilt u deze verzekering voor uw relatie oversluiten naar een ander merk van Achmea? Neemt u dan contact op met onze collega’s van de Commerciële Binnendienst. U bereikt hen van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur via 055 579 21 00 of via inkomen.avero@achmea.nl. Zij helpen u graag.

Ook interessant voor u