Avéro Achmea Online blijft beschikbaar

Digitalisering

Avéro Achmea Online blijft beschikbaar voor lopende aanvragen

12 apr 2021 1 minuut

Lopende AOV aanvragen handelt u gewoon af in het huidige systeem Avéro Achmea Online. Let hierbij wel op de geldigheid van de offertetermijnen. Hoe zit het met andere handelingen in het offerteproces?

U wilt een nieuwe AOV offerte maken
Dit kan vanaf nu in Podium. Offertes hebben een geldigheidsduur van 2 maanden. Had u al een offerte gemaakt in Avéro Achmea Online? Dan blijft deze offerte geldig tot en met de daarop vermelde geldigheidsdatum. Nieuwe offertes maakt u in Podium.

U wilt een offerte omzetten in een aanvraag
Had u al een offerte gemaakt in Avéro Achmea Online en wilt u deze binnen de offertetermijn omzetten in een aanvraag? Dan doet u dit in Avéro Achmea Online. Of u stuurt de aanvraag naar de Commerciële Binnendienst. Heeft u een nieuwe offerte gemaakt in Podium? Dan zet u in Podium de offerte eenvoudig om in een aanvraag. 

U wilt een nieuwe offerte maken omdat de geldigheidsdatum verlopen is
Als de offerte verlopen is, maakt u een nieuwe offerte in Podium.

U wilt iets wijzigen in uw bestaande portefeuille
Het beheer van uw bestaande portefeuille vindt nog steeds plaats in Avéro Achmea Online. Via deze omgeving maakt u voor bestaande contracten ook mutatieoffertes. Op de wat langere termijn zullen we uw bestaande portefeuille overbrengen naar Podium. We houden u op de hoogte. 

Ook interessant voor u