Podium, ons digitale platform

De kracht van sámenwerken

Agrarisch

De kracht van sámenwerken 

30 mei 2023 3 minuten

Podium maakt het verschil tussen samenwerken en sámenwerken. Want met Podium werken we samen in 1 gebruiksvriendelijke omgeving. Waar en wanneer u wilt. Met Podium heeft u alles tot uw beschikking om uw relaties goed en snel op weg te helpen. En wilt u even sparren? Onze specialisten ondersteunen u graag, ook online. Zo werken we pas écht samen als 1 team. En dát vergroot de waarde van uw advies. 

De voordelen van Podium

  • 1 mobielvriendelijke digitale partneromgeving  
  • Veilig en snel inloggen met e-Herkenning 
  • Volledig digitaal offerte- en aanvraagproces inclusief digitale output  
  • Realtime statusinformatie van openstaande aanvragen 

De adviseur staat centraal in onze online ontwikkeling  
De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan digitale verbeteringen. Zo is naast Podium de website voorzien van een nieuwe look & feel, een aangepaste structuur gericht op adviseurs, nieuwe functionaliteiten en een uitgebreide kennisomgeving. Uiteraard blijven we doorontwikkelen op basis van klantfeedback. Op deze manier maken we de nieuwe online omgeving steeds persoonlijker en relevanter voor u.  

Podium is gerealiseerd in co-creatie met adviseurs  
Tijdens onze digitale opmars hebben we veel gewerkt met klankbordgroepen. Wij vroegen deelnemende adviseurs hoe in hun ogen de ideale digitale partnerbediening eruit zou moeten zien. Dit hebben we vervolgens vertaald in een digitaal platform dat zoveel mogelijk aansluit bij hun en dus ook op uw wensen en behoeften. 

Ook interessant voor u