PE-punten 2020

Nieuws

RVI® PE 2020: laatste kans studiepunten bij te schrijven

16 dec 2020 3 minuten

Avans+ heeft nog 2 mogelijkheden om dit jaar PE-punten Registeradviseur Verzuim en Inkomensmanagement te behalen. U kunt deze sessies in januari ook bijwonen om studiepunten voor 2021 bij te schrijven.

7 januari: PE RI&E in één dag
Deze dag is er voor iedere adviseur die kleine ondernemingen wil ondersteunen bij het maken van een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) rapportage. Deze bijeenkomst vindt digitaal plaats via Zoom. Klik door naar Avans+ voor meer informatie en inschrijven.

25 januari: Veegsessie PE EB Actualiteiten
Op deze dag behandelen de docenten de meest relevante onderwerpen op het gebied van Employee Benefits advisering. Op de agenda staan arbeidsrecht, verzuim en inkomen, pensioenen en sociale zekerheid.

Het is mogelijk om deze bijeenkomst op locatie in Breda te volgen, of online via Zoom. Geef bij inschrijven bij ‘overige opmerkingen’ aan of u er fysiek in de klas of virtueel bij wilt zijn. Kijk bij Avans+ voor meer informatie en inschrijven.

Bij een andere instelling al PE-punten 2020 behaald?
Bij een andere instelling PE-punten behaald en wil u zich inschrijven in EB-register van Avans+? Dan kijkt Avans+ graag of deze cursus in aanmerking komt voor PE-punten en zo ja, voor hoeveel punten. Mail hiervoor het deelnamebewijs naar Femke Snijders – Van der Poel: fvdpoel@instituutscire.nl.

Neem bij vragen contact op met Avans+
Bel Femke Snijders – Van der Poel, Opleidingscoördinator Personal & Corporate Finance
op 076 525 88 86. Ze helpt u graag verder.

Bron: Avans+

Ook interessant voor u