Peter: "Het is tijd voor iets nieuws."

Agrarisch

Peter Broekman legt functie manager Glastuinbouw neer

15 mei 2023 1 minuut

Na ruim 10 jaar bij Agro gewerkt te hebben, waarvan de laatste 3 jaar als manager Glastuinbouw internationaal én nationaal, legt Peter Broekman zijn functie neer. “Het is tijd voor iets nieuws”, aldus Peter.

Het is alweer ruim 10 jaar geleden dat Peter Broekman startte bij Agro 
Op dat moment was de belangrijkste doelstelling het laten groeien en professionaliseren van de buitenlandse glastuinbouwportefeuille. En daarmee Agro internationaal op de kaart te zetten. “Ik heb deze functie altijd met veel plezier, energie en bevlogenheid uitgevoerd en ben hier nog steeds trots op!” aldus Peter. Vanaf 2020 bekleedde Peter de functie van manager Glastuinbouw. Vanaf dat moment was hij ook verantwoordelijk voor de nationale werkzaamheden glastuinbouw van Agro. 

Nu is het tijd voor iets nieuws
Op 1 juli 2023 legt Peter zijn functie neer. Onder zijn leiding is vanuit Agro de laatste 10 jaar veel gerealiseerd voor de glastuinbouw. “Het is tijd voor iets nieuws. Ik zie uit naar uitdagingen waarbij ik mijn ondernemerschap en managementvaardigheden met plezier en energie kan inzetten”. Na 1 juli dit jaar blijft Peter projectmatig actief voor Agro en pakt hij een aantal projecten en opdrachten op. Tegelijkertijd oriënteert hij zich op een toekomst buiten Achmea. De komende tijd zal Peter gebruiken om persoonlijk afscheid te nemen. Van belangrijke relaties, intermediairs en grote klanten in en buiten Nederland waarmee hij intensief heeft samengewerkt.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op
Onze agrarisch specialisten adviseren u en uw relatie graag. Bel of mail ze gerust voor meer informatie.

Ook interessant voor u