Online workshop akkerbouw sector

Agrarisch

Online workshop over ontwikkelingen in akkerbouw sector op 16 en 21 september 2021

6 sep 2021

1 minuut

Op 16 en 21 september 2021 organiseren we een online workshop voor beginnende adviseurs in de akkerbouw sector. Voor collega’s in de binnendienst kan de workshop ook leerzaam zijn. Voor ervaren adviseurs in deze sector is het meer een ‘opfrisser’.

De akkerbouw sector is volop in beweging
In deze workshop gaan we in op de ontwikkelingen, kansen en risico’s in de akkerbouw sector. U leert welke sectoren en bedrijfsmiddelen er zijn. Daarnaast is het ook een goed moment om elkaar virtueel te ontmoeten, om met elkaar van gedachten te wisselen en om in te gaan op vragen.

Programma online workshop 16 en 21 september
De workshop begint om 10.00 uur en eindigt om 11.45 uur. U kunt deelnemen op 16 of 21 september. De agenda ziet er als volgt uit:

  • Ontwikkeling Nederlandse akkerbouw
  • Gemeenschappelijk Landbouw Beleid (GLB-EU) 
  • Sectoren binnen de akkerbouw
  • Cijfers en trends
  • Gebruikte gebouwen en bewaarsystemen
  • Uitdagingen en kansen
  • Vragenronde

Aanmelden kan tot 10 september
Wilt u deelnemen aan deze online workshop? Stuur dan een e-mail naar key accountmanager Ronald Blom: ronald.blom@achmea.nl. Vermeld daarbij uw naam, functie en gewenste datum (16 of 21 september). Om vragen tijdens de workshop te kunnen behandelen, zijn de workshops ‘vol’ bij 20 deelnemers. Dus meld u snel aan.

U ontvangt een uitnodiging via Microsoft Teams
Na uw aanmelding ontvangt u van ons een uitnodiging via Microsoft Teams. MS Teams is op de meeste Windows computers standaard geïnstalleerd. Heeft u nog geen MS Teams? Dan kunt u het programma downloaden via deze link

Heeft u nog vragen?
Neem dan contact op met Ronald Blom via mail of bel hem op 06 511 11 581