Marie: "Ik ben hier graag onderdeel van."

Agrarisch

Nieuwe manager Glastuinbouw: Marie Groenhof

13 jun 2023 1 minuut

Marie Groenhof is per 12 juni 2023 benoemd tot manager Glastuinbouw bij Avéro Achmea. Zij volgt hiermee Peter Broekman op.

Trots is Marie Groenhof op deze nieuwe functie 
“De glastuinbouw is een vooruitstrevende en innoverende sector. Als integer partner bieden wij bedrijfscontinuïteit en staan wij voor de toekomst van de sector. Dat gaat verder dan een verzekering alleen. Samen met het intermediair helpen wij ondernemers bij hun plannen rondom internationalisering, schaalvergroting, verduurzaming en meer. Ik ben hier graag onderdeel van en vind het fijn dat ik leiding mag geven aan een kundig team dat zich hier met veel passie zowel nationaal als internationaal voor inzet.” 

Al vanaf 2016 is Marie werkzaam voor agrarische sector
Na haar studie Agrarische Economie en Plattelandsbeleid aan de Wageningen Universiteit startte Marie in 2016 bij Achmea. Ze werkte voornamelijk aan productontwikkeling en strategievorming specifiek voor de agrarische sector. Internationale ervaring deed Marie onder andere op in Australië, Griekenland en Canada. De laatste jaren was Marie samen met haar team verantwoordelijk voor een veranderprogramma bij Agro. 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op
Onze agrarisch specialisten adviseren u en uw relatie graag. Bel of mail ze gerust voor meer informatie.

Ook interessant voor u