Leef Vrij

Wij zijn een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. En onafhankelijk wil in dit geval heel duidelijk zeggen dat geen enkele bank of verzekeringmaatschappij ons iets kan verplichten. Met andere woorden, onze opdrachtgevers zijn niet de banken of de verzekeraars, u bent onze opdrachtgever!

Dat betekent dat wij ons, vanuit een 100% onafhankelijkheid, volledig kunnen richten op uw belangen. Of dat nu gaat om een hypotheek, financiële planning of om riskmanagement, ons gaat het erom de belangen van onze cliënten zo goed mogelijk te behartigen.

advieskeuze-keurmerk
Leef Vrij

Adres

Pastoor Vullinghsplein 12
5975DJ Sevenum

Contact

077-4678150

Openingstijden

Maandag * 09:00 - 17:00
Dinsdag * 09:00 - 17:00
Woensdag * 09:00 - 17:00
Donderdag * 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Heel fijn geholpen door Richard tijdens de aankoop van ons eerste huis! Ook door Jill en Pim altijd fijn geholpen! Wij komen al enkele jaren bij Leefvrij voor onze verzekeringen en zijn ook nu weer heel tevreden!
star_full star_full star_full star_full star_full
Glenn & Madelief
28 sep 2023
snel en goed advies over buitenlands bankieren. Zeer vriendelijk
star_full star_full star_full star_full star_full
J.P
16 jun 2022
In eerste instantie een goed gevoel na het eerste adviesgesprek. Helaas ontzettend veel 'schoonheidsfoutjes' moeten betreuren tijdens ons adviesproces. Taxatie werd op het verkeerde adres aangevraagd. Vragen werden niet helder beantwoord, zelfs na meerdere keren stellen en zelf formuleren van mogelijke antwoorden. Geen transparantie en concrete terugkoppeling. Bankgarantie werd ondanks enkele keren navraag verkeerd aangevraagd eveneens als de berekening van de bereidstellingsprovisie, die ondanks navraag vóór ondertekening alsnog misging. Gelukkig een maand na overdracht het geld dat we teveel moesten betalen, terug gekregen. Enkele voorbeelden van waardoor ons proces niet prettig verliep en ons niet ont zorgde waar we mijn inziens wel een mooi bedrag voor betaald hebben.
star_full star_full star_full star_full star_full
rs
22 apr 2021