Lamers & Van de Wijdeven

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van zakelijke en particuliere schade- en zorgverzekeringen. Je mag van ons dan ook verwachten dat wij de markt goed kennen en de ontwikkelingen op de voet volgen. Of je nu particulier bent, een eenmanszaak hebt of verantwoordelijk bent voor een onderneming met werknemers. Het is van groot belang dat je goed verzekerd bent.

Wij helpen je graag met een afgewogen advies. Wij nemen je de zorg voor uw verzekeringen graag uit handen zodat je zorgeloos verder kunt. Onze eigen schadeafdeling handelt de schade snel professioneel af!

Lamers & van de Wijdeven staat voor partnerschap, professionaliteit en betrouwbaarheid. Als onafhankelijke assurantiebemiddelaar werken wij samen met nagenoeg alle aanbieders van financiële diensten. Ons advies is objectief en gebaseerd op jouw specifieke situatie. Nu én met oog op de toekomst.

advieskeuze-keurmerk
Lamers & Van de Wijdeven

Adres

Oude provincialeweg 54a
5527BR Hapert

Contact

0497-684050

Openingstijden

Maandag * 08:30 - 17:30
Dinsdag * 08:30 - 17:30
Woensdag * 08:30 - 17:30
Donderdag * 08:30 - 17:30
Vrijdag * 08:30 - 17:30

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Wij vonden dat Jan onze hypotheekadviseur alle tijd nam en alles goed uitlegde maar ook zeker geweldig advies heeft gegeven we konden altijd bellen ze waren er altijd voor je en als het even niet uitkwam werd er snel contact opgenomen zeker alle lof hiervoor.
star_full star_full star_full star_full star_full
jo
19 apr 2024
Duidelijk advies en uitleg. Werd goed meegedacht en goed gekeken naar de mogelijkheden.
star_full star_full star_full star_full star_full
Maud
18 mrt 2024
De adviseur had veel directe kennis van zaken en heeft ons prima door het proces geleid, alles was klip en klaar en duidelijk.
star_full star_full star_full star_full star_full
JR
8 mrt 2024