Freek Hypotheek Uden

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur die jou een passend en verantwoord financieel advies kan geven? Dan ben je bij Freek Hypotheek (voorheen Hypotheek Visie) aan het juiste adres. Belangrijk bij het hypotheekadvies van Freek is het intensieve en uitvoerige contact tussen jou en de adviseur om te komen tot de optimale hypotheek.

Freek kan je objectief adviseren en bemiddelen bij nagenoeg alle banken en geldverstrekkers in Nederland. Wij hechten veel waarde aan een transparante en onafhankelijke dienstverlening en een hoge kwaliteit van het advies. We monitoren continu of het verstrekte financiële advies voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen. De klanttevredenheid wordt doorlopend gemeten door een onafhankelijk onderzoeksbureau.

Klik door naar onze website en maak een afspraak.

Freek Uden is in 2003 opgericht als Hypotheek Visie en behoort sinds 1 januari 2020 tot het landelijke Freek Hypotheek. Dankzij de landelijke achterban en de expertise van Freek zorgt de organisatie voor nog betere service en kwaliteit.

advieskeuze-keurmerk
Freek Hypotheek Uden

Adres

Mondriaanplein 61
5401HX Uden

Contact

0413-256111

Openingstijden

Maandag * 09:00 - 22:00
Dinsdag * 09:00 - 22:00
Woensdag * 09:00 - 22:00
Donderdag * 09:00 - 22:00
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag -

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Na een telefonisch gesprek over onze bestaande hypotheek (al jaren geleden afgesloten toen het nog hypotheek visie was) en wat de mogelijkheden waren voor een eventueel bouwdepot, hebben we een gesprek aangevraagd voor wat voor ons de mogelijkheden waren om ons huis te gaan verbouwen. Toen we voor ons gesprek aankwamen bij Freek, werden mijn vrouw en ik gastvrij ontvangen met een heerlijk bakje koffie en zijn met Frank in gesprek gegaan over wat er allemaal mogelijk was voor ons, en dat werd voor ons goed en begrijpelijk uitgelegd, het was een zeer ontspannen sfeer. Uiteindelijk hebben we nu een totaal pakket van hypotheek tot alle verzekeringen, en onze verbouwing kan beginnen. Wij willen onze adviseurs bedanken voor de goede gesprekken en jullie hebben alles tot in de puntjes geregeld voor ons, Wilbert en Wendy
star_full star_full star_full star_full star_full
Wilbert
29 mei 2024
We zijn goed en snel op een deskundige manier geholpen
star_full star_full star_full star_full star_full
Gerard
28 mei 2024
Bob heeft ons ontzettend fijn geholpen bij het aanvragen van een hypotheek. Hij heeft meegedacht in alle aspecten en ons in alle opzichten ontzorgd.
star_full star_full star_full star_full star_full
RMB
24 mei 2024