Folkertsma Financiële Diensten Franeker

Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Wij nemen daarom graag de tijd voor u. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij houden voortdurend onze kennis actueel. Onze adviseurs zitten dus regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien.

Wij werken bij voorkeur met totaalklanten, alles onder één dak. Verzekeringen, hypotheek, betalen, sparen, belastingen kortom alles. We hebben hiervoor totaal pakketten voor ontwikkeld met of zonder servicepakket ( zie ook: http://www.ffdf.nl/service-pakket ). Helder, overzichtelijk en eerlijk. Iets niet afsluiten kan ook een heel goed advies zijn.

We zijn u graag van dienst.

advieskeuze-keurmerk
Folkertsma Financiële Diensten Franeker

Adres

Noord 42
8801KR Franeker

Contact

0517-390696

Openingstijden

Maandag * 09:00 - 17:30
Dinsdag * 09:00 - 17:30
Woensdag * 09:00 - 17:30
Donderdag * 09:00 - 17:30
Vrijdag * 09:00 - 17:30

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Zeer goed en prettig geholpen.
star_full star_full star_full star_full star_full
Anoniem
25 apr 2017
veel duidelijkheid gekregen in de situatie waar wij in zaten en wat de mogelijkheden waren voor onze toekomst
star_full star_full star_full star_full star_full
f.t
25 jan 2016
De adviseur is iemand die je in Jip en Janneke taal heel goed kan uitleggen wat de mogelijkheden zijn. Hij voelt goed aan wat jij wilt en wat je niet wilt op basis daarvan komt hij met een passend voorstel. Makkelijk bereikbaar via mail mocht je vragen hebben.
star_full star_full star_full star_full star_full
B.t.
24 jan 2015