Financieel Adviesburo Kennemerland

Geen omschrijving

advieskeuze-keurmerk
Financieel Adviesburo Kennemerland

Adres

E. Boddaertstraat 14
1902NZ Castricum

Contact

0251-658566

Openingstijden

Maandag * 08:30 - 18:00
Dinsdag * 08:30 - 18:00
Woensdag * 08:30 - 18:00
Donderdag * 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 18:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Wij wilde een nieuwbouwhuis kopen en konden daar wel een adviseur voor gebruiken. We zochten iemand die ons advies kon geven, het was ons eerste huis, dus hoe alles in zijn werking ging was voor ons nog een vraag.Toen wij opzoek gingen naar een adviseur kwam de adviseur op ons pad, hij gaf ons advies, leerde ons wat bij, zocht samen met ons naar de beste deal en hij was zakelijk maar ook persoonlijk! Precies wat wij zochten. We zijn een aantal keer bij hem geweest en elke keer weer werden we netjes ontvangen en gingen we weer weg met een duidelijk beeld van de situatie. Hij heeft veel energie gestopt in ons project en deed er alles aan om het beste binnen te halen.Omdat wij een nieuwbouw woning wilde kopen kon niet alles meteen geregeld worden. Toen het zo ver was ging het erg snel. We hadden de hypotheek zo rond en konden alles afronden om naar de notaris te gaan. Dankzij hem hebben wij nu een hypotheek met een goede rente en een goede looptijd. Wij raden de adviseur van harte aan
star_full star_full star_full star_full star_full
Jeffrey en Valerie
20 mrt 2018
De adviseurs bezitten beide ruim voldoende kennis en kunde om jou als klant te adviseren en te helpen. Er wordt in mogelijkheden en oplossingen gedacht, hierbij sta jij als klant voorop. Door de snelle verwerking en afhandeling hebben wij ons prachtige huis kunnen kopen. Daarnaast zijn beide adviseurs ook erg prettig om mee samen te werken!!!
star_full star_full star_full star_full star_full
H. van Duijn
19 nov 2017
De adviseur heeft geweldig werk geleverd. Hij heeft mij door al het papierwerk en het invullen ervan geleid. Dat was nogal wat omdat ik ook lang zelfstandig ondernemer ben geweest. Hij hield mij steeds op de hoogte en was een prima tussenpersoon richting de geldverstrekker.
star_full star_full star_full star_full star_full
C.Trigallez
18 nov 2017