Feenstra Wonen

Wij zijn jouw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor je. Wij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om jouw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor jou de best passende oplossing is.

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen je garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij houden voortdurend onze kennis actueel. Onze adviseurs zitten dus regelmatig in de studieboeken om je van het beste advies te kunnen voorzien.

Wij zijn jouw persoonlijk regisseur voor het realiseren van al je woonwensen!

advieskeuze-keurmerk
Feenstra Wonen

Adres

Schrans 147
8932ND Leeuwarden

Contact

058-2123000

Openingstijden

Maandag * 09:00 - 17:00
Dinsdag * 09:00 - 17:00
Woensdag * 09:00 - 17:00
Donderdag * 09:00 - 17:00
Vrijdag * 09:00 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

De hypotheekadviseur heeft zeer goed werk verricht. Is duidelijk in zijn werk en duidelijk naar de klant. Wij konden op elk moment vragen stellen. Is zeer snel met deze te beantwoorden. Zoekt naar passende oplossingen. Kijkt in voordeel klant. Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze aanvraag. Onze complimenten. Wij raden hem iedereen aan. Zullen zeker bij hem terugkomen wanneer nodig.
star_full star_full star_full star_full star_full
Galed K
1 feb 2022
Goed en eerlijk advies Een goed en eerlijk advies. Zo zou ik de begeleiding van Feenstra Adviesgroep willen omschrijven. Na veel wikken en wegen besloten om onze rentevaste periode te wijzigen inclusief boete, maar in deze tijd pakt dat alsnog voordeliger uit. Zonder haar hulp, hadden we dit niet goed kunnen beoordelen. Bron: extern
star_full star_full star_full star_full star_full
Anoniem
1 dec 2019
Hypotheek Tijdens het oversluiten van onze hypotheek kregen we te maken met meerdere ‘obstakels’, om gek van te worden. Onze adviseur heeft zich daar in vastgebeten, net zo lang totdat het wel lukte. Vijfhonderd telefoongesprekken en een half jaar later zijn we uitgekomen bij ons (gezamenlijke) doel: een betere hypotheek met lagere maandlasten. Bron: extern
star_full star_full star_full star_full star_full
Anoniem
29 okt 2019