DON Risicobeheer

Echt Zeeuws
Wij zijn een écht Zeeuws verzekeringskantoor met onze wortels in de Zeeuwse klei. Ons kantoor hecht veel waarde aan een lange relatie met haar klanten. Dit uit zich door eerlijk en vakkundig advies.

Wij zijn met ons team van bijna dertig collega's in staat om iedere klant persoonlijke aandacht te geven. Onze missie is u met een gerust hart uw dromen en doelen te laten nastreven.

Ook voor uw hypotheek en vermogensopbouw
Naast verzekeringen adviseren wij particulieren en ondernemers ook in hypotheken en vermogensopbouw. Bent u op zoek naar een nieuwe woning, heeft u plannen voor verduurzaming of een verbouwing? Onze adviseurs zijn onafhankelijk en zoeken voor u de beste hypotheek, zowel in maandlasten over de gehele looptijd als de gewenste voorwaarden. Altijd een goede keuze dus.

Welkom!
U bent van harte welkom voor een goed gesprek over uw financiële situatie en uw verzekeringen. Op ons kantoor in Koudekerke staat de koffie klaar!

advieskeuze-keurmerk
DON Risicobeheer

Adres

Karreveld 2A
4371GA Koudekerke

Contact

0118-615151

Openingstijden

Maandag * 08:30 - 17:00
Dinsdag * 08:30 - 17:00
Woensdag * 08:30 - 17:00
Donderdag * 08:30 - 17:00
Vrijdag * 08:30 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Behulpzaam, duidelijk en geduldig. Voelde vertrouwt en gaf extra uitleg als het nodig was.
star_full star_full star_full star_full star_full
Gerben
16 mei 2024
Jan Brouwers en zijn team hebben ons op een zeer prettige en kundige manier door het hele proces geloodst om een hypotheek te krijgen. Alles werd besproken zodat wij een passende keuze voor ons konden maken.
star_full star_full star_full star_full star_full
Patrick
8 mei 2024
Vakkundig en goed advies gekregen , luistert naar je wensen en denkt mee met de klant. Goed bereikbaar voor vragen en legt de zaken goed uit. Zeer prettig in omgang
star_full star_full star_full star_full star_full
arco en sieta
22 apr 2024