De Hypotheker Woerden

Welkom bij De Hypotheker! Sinds 1985 hebben we ruim 1 miljoen mensen geholpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken.

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. De hypotheekadviseurs van De Hypotheker Woerden helpen je hier graag bij. Samen kijken we welke hypotheek het beste bij jouw persoonlijke situatie past. De Hypotheker vergelijkt meer dan 40 aanbieders op rente en voorwaarden. Ook jouw eigen bank. Zo weet je zeker dat jouw hypotheek volledig is afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Voor nu en in de toekomst.

Wat kun je van ons verwachten?
- Onafhankelijk, kwalitatief en hoogstaand hypotheekadvies
- Ervaren en gecertificeerde hypotheekadviseurs
- Begeleiding tijdens het gehele proces

Wil je weten wat onze adviseurs voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak! Je bent welkom op de vestiging, maar een online adviesgesprek behoort ook tot de mogelijkheden.

advieskeuze-keurmerk
De Hypotheker Woerden

Adres

Meulmansweg 47
3441AT Woerden

Contact

0348433266

Openingstijden

Maandag * 09:00 - 21:00
Dinsdag * 09:00 - 21:00
Woensdag * 09:00 - 21:00
Donderdag * 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Sander weet waar hij het over heeft en heeft passie voor zijn werk. Alle keuzes, afwegingen, voor- en nadelen, etc. Hij bereid je goed voor en kan alles toelichten. Dit is onze eerste aankoop, dus wij hadden er beiden nog niet veel verstand van en zijn zeer goed geholpen. Voor vragen konden wij altijd bellen. Nogmaals super bedankt!
star_full star_full star_full star_full star_full
R & W
10 jul 2024
December 2023 een oriënterend gesprek gehad met Sander. Daarin gesproken over de verschillende soorten hypotheken die bij onze wensen aansloten. Hier gaf hij duidelijke uitleg en nam de tijd om onze vragen te beantwoorden en ons advies te geven. Tijdens dit gesprek had hij ons geïnformeerd over de optie Bieden met Zekerheid, waardoor wij in februari 2024 (na een jaar misgrijpen) onze nieuwe woning konden aankopen. Zonder deze optie waren wij waarschijnlijk nog steeds op zoek.
star_full star_full star_full star_full star_full
Maxime
9 jul 2024
Goede duidelijke uitleg bij elk aspect, kortom top
star_full star_full star_full star_full star_full
Albert
28 mei 2024