De Hypotheekshop Den Haag - Haagse Hout

Wij geven je persoonlijk hypotheekadvies en beantwoorden elke financiële vraag. Dus je bent bij ons aan het juiste adres als je je eerste huis gaat kopen, als je aan een andere woning toe bent, denkt aan het oversluiten of aanpassen van je hypotheek of vragen hebt over verzekeringen of andere financiële producten.

We zijn volledig onafhankelijk en hebben geen voorkeur voor bepaalde hypotheken, banken of andere financiële organisaties. Als wij voor jou aan de slag gaan brengen we eerst jouw huidige situatie en toekomstdromen in kaart. Zo vinden wij de hypotheek die bij jou past, nu en in de toekomst.


De Hypotheekshop Den Haag - Haagse Hout is een onderdeel van MARK. Kijk voor meer informatie op www.markaangenaam.nl

advieskeuze-keurmerk
De Hypotheekshop Den Haag - Haagse Hout

Adres

Laan van Nieuw Oost-Indië 102
2593BX Den Haag

Contact

070-4150506

Openingstijden

Maandag * 09:00 - 20:00
Dinsdag * 09:00 - 17:30
Woensdag * 09:00 - 17:30
Donderdag * 09:00 - 17:30
Vrijdag * 09:00 - 17:30

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Wij zijn de afgelopen maanden voor de tweede keer goed geholpen door Robert-Jan en zijn collega’s. Ze zijn vriendelijk, goed bereikbaar en nemen goed de tijd bij een grote beslissing als een hypotheek. Bedankt!
star_full star_full star_full star_full star_full
Bart
10 jul 2024
Robert-Jan heeft ons heel duidelijk en goed advies gegeven op het gebied van hypotheken en alles dat daarbij komt kijken. We hebben onze gesprekken met Robert-Jan als zeer behulpzaam en fijn ervaren.
star_full star_full star_full star_full star_full
Tirsa
9 apr 2024
Robert-Jan heeft ons goed begeleid door het hele hypotheek proces en zijn zeer tevreden over hoe het is verlopen. Robert-Jan was vriendelijk, behulpzaam, meedenken, en had absoluut geen moeite om al onze vragen te beantwoorden. We waarderen alle moeite en tijd dat Robert-Jan in ons heeft gestoken.
star_full star_full star_full star_full star_full
Jasper R.
9 apr 2024