Bennink Assurantie- en Hypotheekadviseurs

Bennink Assurantie- en Hypotheekadviseurs uit Eibergen biedt u een breed scala aan financiële diensten. Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van een langdurige relatie. Daarom vinden wij het belangrijk uw persoonlijke situatie en wensen te kennen en gaan wij actief op zoek naar passende oplossingen. Bennink Adviseurs kijkt samen met u vooruit en ontzorgt. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een verzekering, hypotheek, het verzorgen van uw belastingaangifte, uw pensioenvraagstukken en het kopen en verkopen van uw woning.

advieskeuze-keurmerk
Bennink Assurantie- en Hypotheekadviseurs

Adres

Vogelenzangstraat 1
7151VE Eibergen

Contact

0545-461146

Openingstijden

Maandag * 08:30 - 17:00
Dinsdag * 08:30 - 17:00
Woensdag * 08:30 - 17:00
Donderdag * 08:30 - 17:00
Vrijdag * 08:30 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Wij zijn ontzettend tevreden met de hulp en het advies dat wij bij de aankoop van ons eerste koophuis van Bennink hebben mogen ontvangen. Zowel de gesprekken met Eddy Boerhof, het stukje verzekeringswerk, maar ook Elles en Mireille die veel voor ons hebben geregeld bij wat vragen die naar boven kwamen. Voor ons werd alles duidelijk uitgelegd en geregeld, waarbij de ervaring, deskundigheid en professionaliteit duidelijk naar voren kwam. Bedankt voor alle hulp! Mochten wij in de toekomst nogmaals hulp nodig hebben, komen wij zeker weer bij jullie terug.
star_full star_full star_full star_full star_full
Lisanne
10 jul 2024
Weer zeer tevreden over de advisering, communicatie en begeleiding gedurende het hele proces. Duidelijk, betrouwbaar en met kennis. Zoals we van Eddy en collega's al vele jaren ook gewend zijn waar het gaat over hypotheek en verzekeringen.
star_full star_full star_full star_full star_full
Peter
8 jul 2024
We wisten dat de hypotheekaanvraag een lastige klus zou worden maar Eddy gaf ons het vertrouwen dat er toch mogelijkheden waren. Samen met Elles en Mireille is hij er 100% voor gegaan om akkoord te krijgen voor de aanvraag. Ze zaten er bovenop en alles werd direct aan ons teruggekoppeld. Fijne, duidelijke communicatie en altijd tijd voor onze vragen. Dit hadden we zonder hun hulp niet voor elkaar gekregen!
star_full star_full star_full star_full star_full
anoniem
1 jul 2024