Quintes Beverwijk

De financieel adviseurs van Appel & Beers geven u adviezen en oplossingen in hypotheken en verzekeringen. Aangezien wij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! U bent onze opdrachtgever en niet verzekeringsmaatschappijen of banken.
Onze adviseurs werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als (MKB-)bedrijven en voor startende ondernemers en freelancers. Wij bieden altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakelen wij de hulp van specialisten in mocht u een zeer specifieke kwestie hebben.
Doordat wij niet voor een bank of verzekeringsmaatschappij werken kunnen wij een veel breder scala aan producten adviseren.
Het voordeel is uiteindelijk voor u: een uitgebreide vergelijking op maat waarbij daadwerkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet gevormd volgens uw wensen.

advieskeuze-keurmerk
Quintes Beverwijk

Adres

Stationsplein 2
1948LB Beverwijk

Contact

0251-215484

Openingstijden

Maandag * 09:00 - 17:00
Dinsdag * 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag * 09:00 - 17:00
Vrijdag * 09:00 - 17:00

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Ondanks dat wij financieel redelijk onderlegd zijn heeft Bas ruim de tijd genomen om de mogelijkheden met ons te bespreken en te zorgen voor een goed en onafhankelijk advies, afgestemd op onze wensen. Hoewel het een hypotheek werd met veel (administratieve) haken en ogen hebben Bas en zijn team ervoor gezorgd dat alles, voor datum passeren akte, correct was geregeld.
star_full star_full star_full star_full star_full
EH
26 okt 2023
Zeer tevreden over het advies van Bas. Hij denkt mee, neemt de tijd en legt alles goed uit.
star_full star_full star_full star_full star_full
Samantha
24 okt 2023
Altijd goed geïnformeerd en correct afgehandeld.
star_full star_full star_full star_full star_full
cees
8 okt 2023