Adviesbureau H.J. Dekker

Bent u op zoek naar een goede verzekering, een gedegen hypotheek of een administratiekantoor dat met u mee denkt? Adviesbureau Dekker is dé financiële partner voor particuliere en zakelijke klanten.

Goed financieel advies is belangrijk in elke levensfase. Wij adviseren en ondersteunen u graag. Adviesbureau Dekker is het persoonlijke aanspreekpunt voor uw financiële zaken. Bij ons kunt u rekenen op onafhankelijk advies op maat en transparante kosten.

advieskeuze-keurmerk
Adviesbureau H.J. Dekker

Adres

Dorpsstraat 136
1713HL Obdam

Contact

0226-451431

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 16:00
Zaterdag * -

* 's avonds op afspraak

Laatste reviews op Advieskeuze.nl

Karin geeft neemt de tijd om een uitgebreid hypotheekadvies te geven. Ze houdt daarbij alle opties open, is transparant met het geven van de mogelijkheden van verschillende banken en reageert snel op mailtjes en telefoontjes. Een fijne samenwerking!
star_full star_full star_full star_full star_full
A.P.M.
24 mei 2024
Karin heeft een duidelijk gesprek en is meedenkend. Tevens Klant vriendelijk ,Wij voelde ons zeer op ons gemak bij haar.
star_full star_full star_full star_full star_full
Anoniem
13 mei 2024
Karin is heel pro-actief, luistert echt naar mijn wensen en is ook eerlijk in de haalbaarheid van de hypotheek. Voor mij als ZZP'er met slechts 1 jaar historie was dit een was complexer traject waar Karin mij super goed heeft in begeleid. Deze aanpak was een hele verademing ten opzichte van een vorige hyptoheekadviseur die alles heel simpel leek klinken en vervolgens niet meer te bereiken was na het tekenen van de koopovereenkomst. Ik vind het zelf belangrijk om iemand te hebben die te vertrouwen is en die opricht naar jouw belangen kijkt. Hier heb ik het zeer getroffen met Karin, zeker aan te raden!
star_full star_full star_full star_full star_full
Roy Willemse
26 feb 2024