Ongevallen inzittenden

Ongevallen inzittenden

Autoverzekering

Sinds 1 april 2019 biedt Avéro Achmea het Compleet Bij Elkaar Pakket niet meer aan. Heeft u een verzekering in dit pakket? Dan heeft u daarover bericht van ons ontvangen. Op deze pagina vindt u informatie over het Compleet Bij Elkaar Pakket zoals de polisvoorwaarden. Heeft u vragen, neem dan contact op met uw adviseur. Hij of zij helpt u graag. 

Even naar een sportwedstrijd of op familiebezoek. Vaak heeft u meer mensen in uw auto. Een ongeluk, u moet er niet aan denken. En al helemaal niet als daarbij gewonden vallen. Met de dekking ‘Ongevallenverzekering inzittenden’ zijn al uw inzittenden verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeluk. Een geruststellende gedachte.


Wel verzekerd

  • Maximaal € 30.000,- als iemand blijvend invalide wordt.
  • Maximaal € 15.000,- als iemand overlijdt.
  • Wij betalen 75% van het bedrag als u of de andere inzittende(n) geen helm of gordel droeg(en).

Niet verzekerd

  • Als de bestuurder alcohol of drugs gebruikt.
  •  Als het ongeluk met opzet is veroorzaakt.
  •  Als de inzittende niet op een zitplaats zit.

Precies weten wat wel en niet is verzekerd? Kijk in onze
polisvoorwaarden

Een voorbeeld:
Hans is verzekerd tegen invaliditeit door een ongeval voor een bedrag van € 30.000,-. Door een auto ongeluk wordt hij blijvend blind aan 1 oog. Volgens de tabel op pagina 4 van de Voorwaarden Ongevallen Inzittendenverzekering (pdf) krijgt Hans een uitkering van € 9.000,- (30% van het verzekerd bedrag van € 30.000,-).