Arjen, Erik en Floris wisselen van werk

28 mrt 2019
Volmachten

Arjen Bijlsma, Erik Timmer en Floris Wapstra. Alle 3 werken ze al jaren bij Avéro Achmea. Sinds kort of binnenkort in een andere rol bij Volmacht Schade.

Arjen Bijlsma richt zich volledig op audits
Arjen Bijlsma, branchespecialist Varia en Brand, richt zich nu helemaal op de audits. Naast de planning verzorgt Arjen ook de acceptatie-audits. Voor alle branches. U kunt Arjen bellen op 06 838 05 274. Een mail sturen kan natuurlijk ook: arjen.bijlsma@achmea.nl.

Erik Timmer is de opvolger van Arjen Bijlsma
Varia en Brand is dan ook het aandachtsgebied van Erik. Voordat Erik in 2003 bij Avéro kwam, werkte hij bij een volmachtkantoor. Bij Avéro was hij in zijn beginjaren te vinden op de volmachtafdeling waarna hij overstapte naar het provinciaal bedrijf. De afgelopen paar jaar deed hij ook al ondersteunende werkzaamheden voor volmacht. De komende weken stapt Erik geleidelijk over van het provinciaal bedrijf naar volmacht. Heeft u vragen aan Erik? U kunt hem bellen op 06 832 67 464 of een mail sturen naar erik.timmer@achmea.nl.

Floris Wapstra volgt de op 1 januari vertrokken Henk van ’t Wel op
Floris komt, net als Erik, van het provinciaal bedrijf. Daar hield hij zich bezig met wagenparken. Vanuit die rol werkte hij ook al samen met onze volmachtafdeling. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat Floris zich richt op de branche motorrijtuigen. Floris start op 1 mei. U kunt hem per mail al bereiken op floris.wapstra@achmea.nl. Zijn telefoonnummer is rond 1 mei bekend. Daarna weet u het ook.

Foto: Age Meijer (v.l.n.r. Arjen, Erik, Floris)