VPI polisinformatie maakt controle reisdekking voor uw relatie makkelijker

17 dec 2019
Volmachten

Hebben uw relaties een reisverzekering van Avéro Achmea? En spoedeisende hulp in het buitenland nodig? Dan kunnen zij dag en nacht bellen met onze alarmcentrale Eurocross Assistance. De verzekeringsgegevens hebben uw relaties in deze vaak stressvolle situaties soms niet paraat. Dat is niet het eerste waar zij aan denken.

Eurocross moet wel weten waar en hoe de klant verzekerd is
Eurocross Assistance neemt graag alle zorg uit handen. Maar zij moeten natuurlijk wel weten waar uw relatie verzekerd is en de dekkingsgegevens van de reisverzekering kennen.

De polisinformatie van relaties met een provinciale Avéro Achmea polis zoekt Eurocross op in de Avéro Achmea administratie. De gegevens van relaties die via volmacht verzekerd zijn, heeft Eurocross vaak niet. Dat betekent dat Eurocross hiervoor eerst de dekking moet achterhalen. Tot die tijd blijft de hulpverlening voor deze relaties onzeker. En dat zorgt voor veel vervelende telefoontjes en vooral frustratie en klachten. Maar er is een manier om deze vervelende situaties te voorkomen: de Volmacht Producten Interface (VPI) module ‘Polisinformatie’.

Met VPI Polisinformatie helpt u uw relaties snel verder
VPI Polisinformatie maakt het mogelijk om vanuit de volmachtpakketten realtime polis- en dekkingsgegevens uit te wisselen tussen u en Eurocross Assistance. Zo heeft de hulpverlener van Eurocross meteen de juiste gegevens bij de hand om uw relatie snel en goed verder te helpen.

Koppel uw administratie ook met die van Eurocross
Gebruikt u VPI polisinformatie hiervoor nog niet? Op volmachtbeheer.nl vindt u onder ‘Productgegevens’ de handleiding VPI Polisinformatie voor ANVA, CCS en Unit4.

Wilt u ons laten weten of u uw administratie koppelt met die van Eurocross? Stuur hiervoor een e-mail naar avero.volmacht@achmea.nl.