Terugblik op het seminar Schadelastbeheersing voor volmachten

23 sep 2019
Volmachten

Het is donderdag 5 september. En we verwelkomen onze volmachten op de Achmea Campus in Apeldoorn. Niet voor een middag vol PowerPoint-sheets. Wel om het met elkaar te hebben over wat belangrijk en actueel is.

Kennis bijspijkeren en ontdekken waar marktkansen liggen
Na het welkomstwoord van Pauline Jonkman-Daniëls (Manager Product & Portfoliomanagement Inkomen Collectief) informeerde Walter Lammerse (Beleidsadviseur Achmea) onze volmachten over wat de ontwikkeling van wet- en regelgeving Sociale Zekerheid 2020 voor adviseurs kan betekenen. Vervolgens gaf Kim Brinkman van Kikame de aanwezigen een andere kijk op schadelastbeheersing: van reactief naar proactief. Met een dialoog geleid door Jack Hommel (directeur Bedrijven Centraal Beheer) sloten we de inspirerende middag af.

Lees alles na in de presentaties
Benieuwd naar de presentaties? Vraag ze op bij René van Harrewijn.

Samen verder praten over preventie, re-integratie en duurzame inzetbaarheid
Binnenkort nemen onze accountmanagers of Volmachtspecialisten Inkomen contact met u op. Om een afspraak te maken en het dan samen te hebben over de manier waarop u actieve schadelastbeheersing inzet of gaat inzetten.

Luister ook naar Achmea Polis Talk
Wat gebeurt er in het sociale domein en wat betekent dit voor Achmea als inkomensverzekeraar? Elke maand leggen we actuele onderwerpen voor aan diverse deskundigen op het gebied van Sociale Zekerheid bij Achmea. Ook onze beleidsadviseur Walter Lammerse spreekt regelmatig podcasts in. Luister hier naar Polis Talk.