RVI® PE 2020: Masterclass bedrijfskundige benadering van verzuim

28 jan 2020
Volmachten

Binnen het PE-programma Registeradviseur Verzuim- en Inkomensmanagement (RVI®) organiseren we met Avans+ een masterclass. Speciaal voor verzuim en inkomen professionals die de relatie tussen organisatie en verzuim nog beter willen begrijpen.

Elke organisatie is uniek
Dit bijzondere karakter komt voort uit organisatiekeuzes die bewust of onbewust worden gemaakt door de verantwoordelijken binnen de organisatie. Het verzuim daarbinnen staat meestal niet op zich, maar is een symptoom. Het geeft feitelijk ook aan hoe gezond organisaties zijn. Deze masterclass geeft inzicht in dat fenomeen. En dat is nodig, omdat organisaties die echt sociaal innoveren de concurrentie ver vooruit zijn.

Maar verzuim benaderen kan ook anders
Doel van deze dag is dan ook om de relatie tussen organisatie en verzuim te leren begrijpen. En zo vat te krijgen op de omvang en de aard van verzuim.

Programma 
In deze masterclass behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Verschillende soorten verzuim
  • Verzuim gerelateerd aan de inrichting van een organisatie
  • Het B2-model
  • Het ESH-organisatiemodel
  • Organisatie-inrichting en welk verzuim dat tot gevolg heeft

PE-punten
Cursisten ontvangen de 6 PE-punten die horen bij het erkende postbachelordiploma Register Adviseur Verzuim en Inkomensmanagement (RVI®) van Avans+.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar op 26 maart en 2 april 2020
De deelnamekosten bedragen €320 exclusief BTW en administratiekosten (€21,80). Bel Volmachtspecialist Inkomen René van Harrewijn op 06 511 42 304 voor meer informatie of aanmelding. Een mail sturen kan ook naar: rene.van.harrewijn@achmea.nl

Bron: Avans+ / Avéro Achmea