RVI® PE 2019: Masterclass verzuim bedrijfskundig benaderen

20 nov 2019
Volmachten

Binnen het PE-programma Registeradviseur Verzuim- en Inkomensmanagement (RVI®) organiseren we graag met Avans+ een masterclass. Speciaal voor verzuim en inkomen professionals die de relatie tussen organisatie en verzuim nog beter willen begrijpen.

Elke organisatie is uniek
Dit bijzondere karakter komt voort uit organisatiekeuzes die bewust of onbewust worden gemaakt door de verantwoordelijken binnen de organisatie. Het verzuim daarbinnen staat meestal niet op zich, maar is een symptoom. Het geeft feitelijk ook aan hoe gezond organisaties zijn. Deze masterclass geeft inzicht in dat fenomeen. En dat is nodig, omdat organisaties die echt sociaal innoveren de concurrentie ver vooruit zijn.

Maar verzuim benaderen kan ook anders
Doel van deze dag is dan ook om de relatie tussen organisatie en verzuim te leren begrijpen. En zo vat te krijgen op de omvang en de aard van verzuim.

Programma 
In deze masterclass willen we de volgende onderwerpen behandelen:

  • Verschillende soorten verzuim
  • Verzuim gerelateerd aan de inrichting van een organisatie
  • Het B2-model
  • Het ESH-organisatiemodel
  • Organisatie-inrichting en welk verzuim dat tot gevolg heeft

PE-punten
Cursisten ontvangen de 6 PE-punten die horen bij het erkende postbachelordiploma Register Adviseur Verzuim en Inkomensmanagement (RVI®) van Avans+.

Bij voldoende interesse organiseren wij deze masterclass samen met Avans+
Bel Volmachtspecialist Inkomen René van Harrewijn op 06 511 42 304 voor meer informatie of aanmelding. Een mail sturen kan ook naar: rene.van.harrewijn@achmea.nl