Opleiding Registeradviseur Verzuim- en Inkomensmanagement na de zomervakantie: stapt u in?

29 jul 2019
Volmachten

We krijgen veel positieve reacties op de opleiding Registeradviseur Verzuim- en Inkomensmanagement (RVI®) die we al een paar jaar samen met Avans+ organiseren. Daarom willen we de opleiding na de zomervakantie weer starten. We peilen nu graag alvast de belangstelling voor deze opleiding.

Praktijkgerichte invalshoek zorgt voor herkenning en levendige discussies
Deze postbachelor opleiding is er speciaal voor mkb-adviseurs die hun kennis over (verzekerd) verzuim en inkomen willen uitbreiden. En meer willen weten over het sociale zekerheidsstelsel. Zodat zij hun relaties nog beter kunnen adviseren.

Om Registeradviseur Verzuim- en Inkomensmanagement te worden, is het belangrijk om het hele speelveld te kennen. Van de sociale wetgeving tot en met de positie van intern en extern betrokken partijen. En daar horen de juridische en financiële kanten natuurlijk ook bij.

8 opleidingsdagen en 1 examen
In 8 opleidingsdagen (1 keer per 2 weken van 15.00 tot 20.30 uur) verdeeld over 4 maanden, behandelen we:

  • sociale wetgeving
  • financieel risicomanagement
  • AVG (Algemene verordening gegevensbescherming)
  • veranderkunde en integrale advisering/baten/kosten Sociale Zekerheid
  • verzuimmanagement, gezondheidsmanagement en Arbozaken
  • duurzame inzetbaarheid
  • arbeidsrecht/privacy
  • praktijkcasuïstiek

Op dag 9 doet u examen. Als u de opleiding Register Adviseur Verzuim en Inkomensmanagement (RVI®) succesvol heeft afgerond, ontvangt u het erkende postbachelordiploma Register Adviseur Verzuim en Inkomensmanagement (RVI®) van Avans Hogeschool. U mag de titel Registeradviseur Verzuim- en Inkomensmanagement voeren en u kunt zich inschrijven in het EB-register.

Voordeliger instappen met Avéro Achmea
Bij individuele deelname aan Avans+ kost de opleiding RVI® normaalgesproken € 2.945. Wij bieden de opleiding aan voor € 2.265 vrijgesteld van BTW. Ook het lesmateriaal, het examen, eten, drinken en de parkeerkosten zijn bij de prijs inbegrepen. De opleiding vindt plaats in Zeist.

Ook starten aan de opleiding RVI® en verder komen?
Meld u aan bij Volmachtspecialist Inkomen René van Harrewijn. Dan inventariseren wij de belangstelling voor deze opleiding en hoort u snel meer.