Bijpraten op de VNAB beursborrel

Volmachten

Avéro Achmea gastheer beursborrel VNAB

27 okt 2021 1 minuut

Na een lange coronapauze was het op 4 oktober weer druk en gezellig bij het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum in Rotterdam. Als partner van de VNAB was Avéro Achmea gastheer van deze 1e beursborrel van het jaar.

In het hart van de co-assurantiemarkt en dicht bij onze partners
De VNAB (Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.) is de Nederlandse brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt. Avéro Achmea is founding partner van het VNAB Kennis en Ontmoetingscentrum in verzekeringshoofdstad Rotterdam. Sinds de opening op 8 mei 2020 vindt u ons daar ook. De flexibele werkplekken, vergaderruimtes en het partnership met de VNAB dragen bij aan onze ambitie om de ‘local champion’ te zijn op de Nederlandse co-assurantiemarkt. 
 
Tijd om elkaar te ontmoeten en bijpraten
Voorafgaand aan de beursborrel gaf Jolien Kruit, transportrechtadvocaat bij Van Traa, een boeiende kennissessie over het vrachtschip de Ever Given. Het containerschip blokkeerde in maart 2021 het Suezkanaal, kwam los en lag vervolgens nog maanden onder beslag in Egypte. Dat had en heeft nog steeds veel gevolgen. Jolien blikte terug op de gang van zaken én vooruit naar gevolgen van de duurste file ter wereld.

Marco Bobeldijk, senior manager Acceptatie Bedrijven, vertelde waar Avéro Achmea staat met co-assurantie: "We zien weer positieve resultaten na een ingrijpen op Brand, de balans in de portefeuille is hersteld." 

Na de kennissessie luidden VNAB-directeur Rob ter Mors en Jaap de Louw, directeur Volmachtbedrijf, samen de beursbel. Het perfecte startsein om na lange tijd weer eens ouderwets bij te praten op de VNAB beursborrel. 

Ook interessant voor u