Voorzie in Ondernemend Nederland

14 feb 2019
Ondernemen

Begin februari was Voorzie te zien in het businessprogramma Ondernemend Nederland op RTLZ. In de uitzending gaan de Voorzie consultants Arno Brons en Gerard Rooks in op de trainingen Persoonlijk leiderschap en DISC van Voorzie.

Persoonlijk leiderschap: vooruitkijken en je medewerkers inspireren
“Om te anticiperen op de toekomst is het belangrijk dat je een goede visie hebt. Maar dan ben je er nog niet. Want hoe krijg je je mensen mee met die visie? Het is daarom belangrijk dat je je mensen meeneemt in het plannen maken en je visieontwikkeling,” zegt managing consultant Arno Brons. De training Persoonlijk leiderschap kan hierbij helpen.

DISC: samen maak je het verschil!
Business consult Gerard Rooks haakt daar op in: “De DISC training geeft begrijpelijk inzicht in voorkeuren op gedrag en communicatie. Deze voorkeuren zijn ingedeeld in 4 verschillende persoonlijkheidsstijlen en vormen het DISC model.” Een training die uitermate geschikt is om samen met je team te doen. Na afloop weet je elkaars kwaliteiten beter in te zetten en bevorder je de onderlinge samenwerking. Het brengt je team dichter bij elkaar.