Preventiediensten voor ondernemers in beeld

10 dec 2020
4 minuten
Ondernemen

Het is de nachtmerrie van iedere ondernemer en zzp'er; arbeidsongeschikt raken. Want hoe worden de rekeningen betaald als iemand door ziekte langdurig of misschien helemaal niet meer kan werken? Avéro Achmea biedt diverse Arbeidsongeschiktheids-verzekeringen zodat er inkomenszekerheid is en uw relatie terug kan vallen op uitstekende re-integratiediensten. Maar voorkomen is beter dan genezen. Daarom bieden wij verschillende preventiediensten aan. Aangeboden door onafhankelijke, in preventie en re-integratie gespecialiseerde, organisaties.

Uw relatie gaat zelf aan de slag met onze preventiediensten 
Avéro Achmea helpt uw relatie verder. Ook als het om arbeidsongeschiktheid gaat. Met diensten die uw relatie inzichten en oplossingen geven. Diensten aangeboden door onafhankelijke specialisten. Zodat uw relatie door kan met wat voor hem of haar belangrijk is; ondernemen! Uw relatie kiest zelf van welke preventiedienst hij of zij gebruik wil maken. En met welke specialist hij of zij dit doet. Wat uw relatie met de specialist bespreekt, blijft tussen hen. En als uw relatie toch arbeidsongeschikt wordt, kan hij of zij natuurlijk op ons rekenen.

We bieden verschillende preventiediensten aan
We bieden verschillende diensten: van counseling- en advies tot aan diensten die uw relatie helpen bij ondernemen.  Zo kan uw relatie aan de slag met HANDS. De specialisten van HANDS helpen de ondernemer met werkvragen, maar ook met vragen die ontstaan vanuit de privé situatie.
 
Op onze speciale preventiepagina leest u meer over wat de verschillende preventiediensten inhouden. En wat zij voor uw relatie kunnen betekenen.