Actualiseer verzekeringen  eenvoudig met online tool

Nieuws

Wij helpen u met het actualiseren van actieve verzekeringen binnen het Zaken Zekerplan

26 okt 2021 2 minuten

Als verzekeraar nemen wij financiële risico’s van uw relaties over. Hierbij is het van belang dat wij de meest actuele gegevens in ons bezit hebben.

Regelmatig de lopende verzekeringen actualiseren is van belang voor uw relaties
Om meerdere redenen is het essentieel dat u de verzekeringen van uw relaties up-to-date houdt op basis van de werkelijke situatie. Met de juiste verzekeringen:

  • dekt u de risico’s af die uw relatie loopt.
  • beperkt u zoveel mogelijk de financiële gevolgen na schade.
  • waarborgt u de bedrijfscontinuïteit.
  • voorkomt u onderverzekering (met juiste verzekerde sommen).
  • voorkomt u dat bepaalde activiteiten niet verzekerd zijn (juiste hoedanigheid).

Uiteraard blijft het ook van belang om tussentijdse wijzigingen meteen aan ons door te geven. Zo zorgen we er samen voor dat de verzekeringen blijven aansluiten bij de bedrijfssituatie van uw relaties.

Met een overzicht helpen wij u bij het actualiseren van de verzekeringen
U ontvangt van ons 3 maanden voor de hoofdvervaldatum een overzicht van de lopende verzekeringen van uw relatie. Het geeft u een totaalbeeld van de actieve verzekeringen binnen het Zaken Zekerplan. Hiermee helpen wij u het gesprek met uw relatie aan te gaan. U beoordeelt samen met uw relatie of de gegevens nog actueel zijn. Wijzigingen geeft u aan ons door.

Eenvoudig online actualiseren met een vragenlijst op maat
U kunt in zzp-online een vragenlijst op maat klaarzetten voor uw relatie. De vragenlijst sluit aan op de lopende verzekering(en) en bevat daardoor geen overbodige vragen. Uw relatie vult de gegevens in en zet de vragenlijst met 1 druk op de knop terug in uw zzp-online omgeving. U controleert de gegevens, voert eventueel nog een adviesgesprek met uw relatie en laat de wijzigingen vanuit zzp-online door ons verwerken. Een uitgebreide omschrijving van het proces vindt u in zzp-online en de voorbrief bij het verzekeringsoverzicht.

Neem voor vragen en meer informatie contact met ons op
Onze collega’s van de Commerciële Binnendienst helpen u graag. U bereikt hen van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur via 088 462 46 18. Mailen kan ook naar CBDschade@avero.nl.

Ook interessant voor u