Verstuur een Polischeck

30 sep 2020
Nieuws

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is een adviesgevoelig product. Als het alweer een tijd geleden is dat uw relatie een AOV afsloot, kan er veel veranderd zijn. Om u te helpen de polis up-to-date te houden, is er de polischeck.

Met onze kant- en klare polischeck benadert u heel eenvoudig uw relaties
Door 4 vragen te beantwoorden weet uw relatie direct of het verstandig is om zijn of haar arbeidsongeschiktheidsverzekering aan te passen.

Hoe werkt de polischeck? Lees het hier
Download de voorbeeldtekst en het invulformulier hieronder. Deze stuurt u, voorzien van uw contactgegevens, per mail of per brief naar uw relatie. Check daarna wat de uitkomst was en plan zo nodig een adviesgesprek.  De offertes, ook op bestaande verzekeringen, maakt u vervolgens eenvoudig via onze online offerteapplicatie.

Er is een optie om jaarlijks te verhogen zonder gezondheidswaarborgen 
Bij onze Inkomen Continu Compleet AOV is het mogelijk om jaarlijks met 10%, zonder gezondheidswaarborgen te verhogen. Daarbij geldt een aantal voorwaarden:
• het nieuwe verzekerd inkomen is niet hoger dan het gemiddelde jaarinkomen over de laatste 3 jaar
• het nieuwe verzekerd inkomen is niet hoger dan € 150.000 of € 250.000 bij vrije beroepen.
• verzekerde is niet arbeidsongeschikt of in de 60 dagen voor de verhoging niet arbeidsongeschikt geweest
• verzekerde is tijdens de verzekering niet meer dan 365 dagen arbeidsongeschikt geweest

Offertes voor een optierechtverhoging maakt u via onze online offerte applicatie. Een gezondheidsverklaring is niet nodig, wel vragen wij de inkomensgegevens van de afgelopen 3 jaar uit.


download tekst voor brief/mail
download invulformulier