Update verlengingsbrieven Collectief Inkomen 

Nieuws

De verlengingsbrieven Collectief Inkomen voor het mkb komen eraan

18 okt 2022 1 minuut

Heeft u bij ons een WIA- of Verzuimportefeuille? Dan heeft u eind augustus voor WGA, WIA en/of Verzuim een vooraankondiging met een klantoverzicht en een voorbeeld van een verlengingsbrief van ons ontvangen. Uw WGA en WIA relaties hebben deze verlengingsbrief al ontvangen. Uw Verzuimrelaties ontvangen de brief vanaf half oktober. Heeft uw relatie gekozen voor tussenpersoon-incasso? Dan krijgt u van ons de verlengingsbrieven. Deze stuurt u zelf naar uw relaties.

U vindt de verlengingsbestanden voor Collectief Inkomen in het Interactieplein 
In het Interactieplein staan de verlengingsbestanden online per product voor u klaar. Indien u nog geen account had ontving u in september van ons een bericht hoe u uw account voor het Interactieplein opnieuw kunt activeren. 

Uw relaties kunnen bij WIA Aanvulling kiezen voor de volgende aanvullende opties
Kiest uw relatie voor een aanvullende optie? Dan kunt u een verkort aanvraagformulier opvragen bij de Commerciële Binnendienst Inkomen via inkomen.avero@achmea.nl. De aanvullende opties zijn:

1. Eindleeftijd laten aansluiten op werkelijke AOW-leeftijd
Vorig jaar konden uw relaties kiezen om de eindleeftijd aan te passen naar de werkelijke AOW-leeftijd. Zo voorkomt uw relatie een gat in zijn inkomen. Dit noemen wij AOW-volgend. Dit jaar bieden wij deze mogelijkheid opnieuw aan voor relaties die hier nog geen gebruik van maakten. 

2. Contractduur van 1 of 3 jaar 
Het is mogelijk om een 3-jarig contract met vaste premie af te sluiten.

Heeft u vragen? Bel uw vaste contactpersoon: 055 579 21 00
Of bel uw accountmanager. Wij helpen u graag. U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur. Stuurt u liever een e-mail? Ons e-mailadres is: inkomen.avero@achmea.nl.

Ook interessant voor u