Uitgebreide preventiediensten nu onbeperkt beschikbaar voor alle AOV verzekerden

3 mrt 2020
5 minuten
Nieuws

Ook als er nog geen sprake is van arbeidsongeschiktheid mogen klanten kosteloos gebruik maken van de dienstverlening van Avéro Achmea. Dat was al zo, maar nu is deze mogelijkheid niet meer beperkt tot 1 keer in de 3 jaar. Klanten mogen nu onbeperkt gebruik maken van de preventiediensten. Eerder was dienstverlening om arbeidsongeschiktheid te voorkomen geen onderdeel van deze verzekering

De preventiediensten van Avéro Achmea bestaan uit:

  1. Diensten gericht op het verbeteren van de gezondheid van ondernemers
    Denk aan een medische check up met advies door een arts, hulp bij het afvallen en een scan die mentale en fysieke belemmeringen die ondernemers bij het werken kunnen ervaren, opspoort. 

  2. Hulp bij zakelijke en privé vraagstukken die ondernemers (te veel) bezighouden
    Via de Ondernemersadvieslijn, bereikbaar tijdens kantooruren, krijgen ondernemers antwoord op vragen over bijvoorbeeld contracten, wetgeving en bedrijfsfinanciën. Daarnaast zijn er voor alle verzekerden dag en nacht deskundige adviseurs beschikbaar om mee te praten. Zowel over zakelijke als over privé onderwerpen, zoals bijvoorbeeld de opvoeding van kinderen.

Onafhankelijke dienstverleners garanderen privacy van de ondernemer
Avéro Achmea werkt voor haar preventiediensten samen met onafhankelijke specialistische dienstverleners. Alles wat ondernemers met deze specialisten bespreken, blijft tussen de ondernemer en de dienstverlener. Zo garanderen we de privacy en vertrouwelijkheid bij deze contacten. Lees meer over onze preventiediensten op onze website. 

Contact met een deskundige
Bel onze Commerciële Binnendienst als u vragen heeft: 055 579 21 00. Of bel uw accountmanager. Wij helpen u graag. U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur. Stuurt u liever een e-mail? Ons e-mailadres is: inkomen.avero@achmea.nl.