Online kennissessies Brand MKB groot succes

Nieuws

Online kennissessies Brand MKB met meer dan 500 aanmeldingen groot succes

15 mrt 2021 4 minuten

Bij Avéro Achmea werken we vanuit vakmanschap. Wij zijn erop gericht het intermediaire kanaal te helpen bij het ondernemen en adviseren. Het delen van kennis is daar een praktisch voorbeeld van. Omdat fysiek kennis delen nu niet mogelijk is, ontstond bij de accountmanagers van Schade en Inkomen en de Commerciële Binnendienst Schade Bedrijven in Leeuwarden het idee om een online kennissessie te organiseren. Over elektrakeuringen via Scios Scope 10 en de risico’s van zonnepanelen. Speciaal voor de met ons samenwerkende adviseurs. Het bleek een schot in de roos.

Online kennissessies voorzien in behoefte aan kennis en verdieping
Om de adviseurs een keuze te geven, boden de accountmanagers de kennissessie op 3 data aan. Niet voor niets, want met ruim 500 aanmeldingen is er massaal ingeschreven. Soms met meerdere adviseurs per kantoor. Fantastisch natuurlijk. Blijkbaar is er grote behoefte aan kennis, verdieping en verbreding. Inmiddels is er 1 van de 3 sessies afgerond en met een gemiddelde van bijna een 9 zeer goed gewaardeerd. Een geweldige stimulans om vaker op deze manier de verbinding met onze adviseurs te zoeken.

Vragen beantwoorden we achteraf digitaal
Door de vele aanmeldingen kreeg de kennissessie een iets ander karakter dan gepland. Met zoveel deelnemers is interactie niet goed mogelijk. Adviseurs kunnen hun vragen daarom via de mail stellen. Deze beantwoorden wij in een vraag & antwoord document, dat alle deelnemers van ons ontvangen na de laatste sessie op 7 april. Dit document kan dan meteen als naslagwerk dienen.

Heeft u een tip voor een kennissessie? Geef het aan ons door
Het grote aantal inschrijvingen en de hoge waardering geven het belang van deze sessies aan. Wij gaan hier dan ook zeker een vervolg aan geven. Mocht u zelf een onderwerp hebben waarover u meer wilt weten of een idee hebben voor een kennissessie, geef het aan ons door. Uw accountmanager of de Commerciële Binnendienst Schade Bedrijven gaat hierover graag met u in gesprek. Bij Achmea Agro zijn ze inmiddels al druk bezig met de voorbereidingen voor een volgende workshop. U hoort dus weer snel van ons.

Neem voor vragen en meer informatie contact met ons op
Onze collega’s van de Commerciële Binnendienst helpen u graag. U bereikt hen op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur via 088 462 46 18. Mailen kan ook naar CBDschade@avero.nl

Ook interessant voor u