MKB Verzuim ontzorg-verzekering: ondersteunt uw relaties bij re-integratie van zieke medewerkers

28 okt 2020
5 minuten
Nieuws

Eind 2019 introduceerden we de MKB Verzuim ontzorg-verzekering. Met de MKB Verzuim ontzorg-verzekering van Avéro Achmea is uw relatie verzekerd tegen het risico van loondoorbetaling van zijn zieke medewerkers.

Zo weet uw relatie precies waar hij financieel aan toe is. Ook krijgt hij hulp bij de wettelijke verplichtingen rondom verzuim en re-integratie.

De kenmerken van de MKB Verzuim ontzorg-verzekering op een rij: 

  • Voldoet aan de eisen van de Wet verbetering Poortwachter
    Krijgt uw relatie bijvoorbeeld een loonsanctie? Dan vergoeden wij de loonsanctie, zolang de adviezen van de bedrijfsarts en van ons zijn opgevolgd. Lees meer over de aanleiding en een overzicht van de gemaakte afspraken in dit artikel van MKB-Nederland.

  • Minder risico’s en meer duidelijkheid voor MKB
    Onze MKB Verzuim ontzorg-verzekering zorgt voor minder risico’s en meer duidelijkheid voor kleinere werkgevers. Wij voldoen hiermee aan de eisen die MKB-Nederland eraan stelt. Met deze nieuwe verzekering bieden wij uw relatie de oplossing voor optimale ontzorging op het gebied van verzuim. Inclusief een casemanager die de regie voert over de re-integratie.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft
Heeft u vragen over onze nieuwe MKB Verzuim ontzorg-verzekering? Bel uw vaste contactpersoon op 055 579 21 00. Of bel uw accountmanager. Wij helpen u graag.