Leden van Stichting ZZP Nederland ontvangen premiekorting op AOV van Avéro Achmea

3 mrt 2020
Nieuws

Avéro Achmea heeft sinds juli 2016 een mantelovereenkomst met Stichting ZZP Nederland voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Dit betekent dat leden van de stichting korting ontvangen op onze AOV.

Leden van Stichting ZZP Nederland krijgen 7,5% premiekorting op een AOV van Avéro Achmea
Met circa 44.000 leden is Stichting ZZP Nederland de grootste belangenbehartiger voor zelfstandig ondernemers in Nederland. De stichting biedt haar leden veel bruikbare hulp en praktische ondersteuning. En dat voor een lidmaatschap van €22,50 per jaar (exclusief btw). 

Stichting ZZP Nederland is een kritische, maar gewaardeerde gesprekspartner
Stichting ZZP Nederland geeft haar leden onder meer advies en voorbeeldmaterialen op het gebied van juridische zaken, administratie, belastingen, incasso en verzekeringen. Ook is Stichting ZZP Nederland een belangrijke gesprekspartner voor de politiek, overheid en de Belastingdienst. Niet alleen omdat de stichting problemen aankaart, maar ook meedenkt over een oplossing en hier actief een bijdrage aan levert. 

Profiteer van nog meer interessante ledenkortingen
Is uw relatie lid van 1 van onderstaande branche- of koepelorganisaties? Dan profiteert hij of zij van een aantrekkelijke premiekorting. Sluit u als 1 van onze partners een AOV af voor uzelf? Dan profiteert u ook van een aantrekkelijke premiekorting via het Avéro Achmea ATP-Arrangement.

Korting per AOV-mantel

  • BNA (architecten) - dienstverlening: 10%
  • LTO-Commerce (agrarisch) - agrarisch: 8,5%
  • NAJK (jonge agrariërs) - agrarisch: 8,5%
  • Boostz - mkb: 7,5%
  • ZZP Nederland - zzp’ers: 7,5%
  • Avéro Achmea ATP-Arrangement - dienstverlening: 5%