‘Kijkje in de Keuken Collectief Inkomen’ beoordeeld met een 8!

20 jun 2019
Nieuws

Gezien de vele positieve reacties op ‘Kijkje in de Keuken AOV’, ontving Avéro Achmea op 28 mei 20 adviseurs voor een ‘Kijkje in de Keuken Collectief Inkomen’. Dé mogelijkheid voor onze adviseurs om alles te weten te komen over onze werkwijze rondom Collectief Inkomen.

Een presentatie vanuit het gehele team
Tijdens het ‘Kijkje in de Keuken’ presenteerden verschillende afdelingen zich: de Commerciële Binnendienst, Productmanagement en Services Inkomen Collectief. De afsluiting werd verzorgd door onze collega’s van Care Verzuim en WIA. Door middel van een casus hebben ze laten zien hoe onze werkwijze “Hoofd en Hart” werkt. Een persoonlijke benadering waarmee wij het beste bieden voor de werkgever én de werknemer. 

Adviseurs kregen een kijkje in de nieuwste producten en tools van Avéro Achmea
We namen onze adviseurs mee in de laatste ontwikkelingen van producten, diensten en beschikbare tools binnen Avéro Achmea. Zo hebben we onze plannen omtrent de ontwikkeling van de MKB Ontzorgpolis toegelicht. Waar staan we nu? En wat kan de adviseur verwachten? Dit product bieden we vanaf 1-1-2020 aan. Daarnaast demonstreerden we in een live demo de nieuwste ontwikkelingen van ons meldloket. Door de laatste aanpassingen is het nu nog makkelijker voor de klant om gegevens digitaal aan te leveren.  

Het ‘Kijkje in de Keuken Collectief Inkomen’ werd maar liefst beoordeeld met een 8
Reacties als: “Leuk om de collega’s van Avéro Achmea live te zien”, “Persoonlijk contact is erg belangrijk” en “Deze informatie is goed te gebruiken in de praktijk”, zijn mooie complimenten om mee te nemen. Als team zijn wij super trots op dit ‘Kijkje in Keuken Collectief Inkomen’! Een mooi staaltje samenwerking in de keten inkomen.

Bron: Avéro Achmea