Over inschrijven in het Employee Benefits en Verzuimregister van Avans+/Instituut Scire

27 aug 2019
Nieuws

Heeft u de opleiding Registeradviseur Verzuim- en Inkomensmanagement (RVI®) succesvol afgerond? Dan kunt u zich (tegen betaling) laten inschrijven in het Employee Benefits en Verzuimregister van Avans+/Instituut Scire. Het EB-register telt op dit moment bijna 600 leden.

Met de inschrijving in het EB-register mag u de titel RVI voeren
Daar hoort wel de verplichting bij om het programma Permanente Educatie (PE) te volgen. Die verplichting start in januari van het jaar dat volgt op het jaar waarin de RVI-opleiding succesvol is afgerond.

Ieder registerlid moet elk kalenderjaar tenminste 12 studiepunten halen
Met het bestuderen van de toegestuurde studiematerialen zijn de eerste 6 studiepunten al binnen. De overige 6 studiepunten zijn te behalen door cursussen op het gebied van verzuim en inkomen te volgen. Elk college-uur staat dan gelijk aan 1 studiepunt.

PE-punten worden geregistreerd op een persoonlijke profielpagina
De jaarlijks gevolgde opleidingsactiviteiten staan op deze persoonlijke online pagina die ook gelinkt is aan het LinkedIn-profiel van een registerlid. Is er ergens anders een cursus gevolgd? Dan beoordeelt Avans+ het certificaat. Is er op een andere manier invulling gegeven aan het bijhouden van kennis op het gebied van verzuim en inkomen? Overleg dan met Avans+ de puntentoekenning hiervoor.

Uitschrijven uit het EB-register?
U kunt een uitschrijving schriftelijk melden bij Avans+. Na uitschrijving vervalt het recht om de titel RVI te voeren.

Vragen? Bel gerust Avans+
Femke Snijders-Van der Poel, opleidingscoördinator Personal & Corporate Finance, helpt u graag verder. U kunt haar bellen op 076 525 88 86. Femke is het beste bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in de even weken.

Bron: Avans+/Instituut Scire