Arjen en Jorrit vertellen u hoe het nu met hen gaat

Nieuws

Hoe is afgelopen jaar verlopen voor onze nieuwe collega’s Arjen en Jorrit? Ze geven u een inkijkje

25 jan 2021 4 minuten

Begin 2020 is de CBD Avéro Achmea Zakelijk Schade uitgebreid met 2 nieuwe collega’s. We stelden Arjen en Jorrit vorig jaar aan u voor. Hoe gaat het nu met hen? Hoe is dit bijzondere jaar voor hen verlopen? We geven u graag een inkijkje in hun ervaringen.

Na een uitgebreide interne opleiding versterken Arjen van der Sloot en Jorrit de Vries sinds begin 2020 het team in Leeuwarden. Wij stelden hen vorig jaar aan u voor

‘Door corona ontstond een andere manier van kennisoverdracht ‘
Arjen van der Sloot: “Een jaar geleden maakte ik de overstap binnen Achmea van Relatiebeheer Pensioenverzekeringen naar de Commerciële Binnendienst Schade van Avéro Achmea. Dit was voor mij een nieuw en interessant vakgebied. Na een intensief, maar nauwgezet intern opleidingstraject en het behalen van de benodigde WFT-papieren, werk ik vanaf mei zelfstandig mee in het team."

"Door corona ontstond er een andere manier van kennisoverdracht. Deze situatie is natuurlijk voor iedereen nieuw. Ik vind het heel mooi hoe bereidwillig en flexibel alle collega’s zijn en mij helpen als ik vragen heb.” 

Samen met adviseurs een passende oplossing bedenken 
Arjen: “Ik ervaar het contact met adviseurs als heel plezierig en dynamisch. We bedenken samen voor zijn relatie passende oplossingen voor complexe verzekeringsvraagstukken. Soms gaat het om eenvoudige zaken snel regelen of het wegnemen van vragen. Het is iedere keer als ik de telefoon opneem weer een verrassing welk vraagstuk ik krijg voorgelegd. Ik vind de diversiteit dan ook het leukste.”

‘Het was een bijzonder jaar’
Jorrit de Vries: “Ik ben inmiddels alweer een jaar in dienst. Het was een bijzonder jaar.  De 1e 3 maanden werkten we op kantoor, maar sinds maart werken we door coronaJorrit nieuwe collega vanuit huis.  Wat heb ik in dit jaar veel geleerd van dit prachtige bedrijf.”

“De 1e maanden stonden in het teken van een intensieve opleiding op kantoor. Hierin stonden alle zakelijke verzekeringen van Avéro Achmea centraal. Daarnaast leerde ik veel over de werkzaamheden van de Commerciële Binnendienst Schade in Leeuwarden. Ook de opleiding kon gewoon online doorgaan via Microsoft Teams. Als collega’s staan we, ondanks het thuiswerken, altijd met elkaar in contact en bij vragen kan ik altijd bij een collega terecht. Ik ben heel blij met de stap die ik heb gemaakt, aldus Jorrit.”

Samen met de adviseur maatwerk voor zijn relatie mogelijk maken
Jorrit: “Ik werk nu al een tijdje zelfstandig. Ik vind het werk een mooie uitdaging. Je komt namelijk verschillende dingen tegen bij aanvragen. Het sparren met adviseurs vind ik een mooi, leerzaam en uitdagend onderdeel van mijn functie. We blijven samen denken in oplossingen om zo maatwerk voor zijn relatie mogelijk te maken.”

Bel ons gerust als u vragen heeft
U bereikt ons op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur via 088 462 46 18. U kunt ook een e-mail sturen naar accountbedrijvenschade.avero@achmea.nl. Wij helpen u graag. 

Ook interessant voor u