Functionaliteiten nieuw extranet getest door adviseurs

16 mrt 2018
Nieuws

Avéro Achmea werkt aan een nieuwe online omgeving voor adviseurs. Om erachter te komen of we met dit nieuwe extranet op de goede weg zitten, hebben we de functionaliteiten laten testen door 10 adviseurs.

Met de input van enkele adviseurs is eerder al een prototype van het nieuwe extranet ontwikkeld. De arbeidsongeschiktheidsverzekering is inmiddels het 1e product wat in de online omgeving verwerkt is. Tijdens een klantpanel afgelopen 7 maart toetsten we de functionaliteiten bij 10 adviseurs.

Waardevolle feedback en concrete verbeterpunten

Op de agenda stonden de onderdelen inloggen, het dashboard en de salesfunnel. We ontvingen waardevolle feedback en concrete verbeterpunten, zowel over de functionaliteiten als over de content. Kortom, het klantpanel toonde niet alleen aan dat we op de goede weg zitten, maar het vormt ook de basis voor verdere ontwikkeling.

Samen bouwen aan een nieuwe digitale toekomst
In juni plannen we een volgende sessie. Tijdens die sessie lichten we de bevindingen toe. Ook toetsen we dan weer een aantal andere onderdelen. Adviseurs geven aan het waardevol te vinden om mee te denken over de nieuwe ontwikkelingen. Zo bouwen we samen aan een nieuwe digitale toekomst.