Poliskosten vervallen voor Zaken Zekerplan

Nieuws

De poliskosten voor het Zaken Zekerplan zijn vanaf 15 november 2021 vervallen

6 dec 2021 1 minuut

Voor het opmaken van een pakket of polis zijn vanaf 15 november de poliskosten vervallen. Ook voor wijzigingen binnen het Zaken Zekerplan zijn de kosten te vervallen. Dit scheelt uw relatie kosten. En u hoeft geen administratie te verwerken. Wel zo makkelijk.

Daarnaast kent het Zaken Zekerplan nog meer voordelen:

  • Pakketkorting: Bij het afsluiten van meer dan 2 rubrieken geldt een pakketkorting die kan oplopen tot 8%. Bij het VvEZekerPlan kan de pakketkorting zelfs oplopen tot 10%.
  • Gratis termijnbetaling: Vanaf 2 rubrieken kan uw relatie binnen het Zaken Zekerplan zonder extra kosten de premie gespreid betalen via automatische incasso. Voor maand-, kwartaal- of halfjaarbetaling rekenen wij geen toeslagen. Dit geldt ook voor het VvEZekerPlan.
  • Ruime dekking: Voor de zakelijke schadeverzekeringen van uw relaties biedt het Zaken Zekerplan een prima oplossing. De benodigde zakelijke verzekeringen van uw relatie kunt u in 1 pakket onderbrengen.

Een offerte voor uw relatie vraagt u digitaal aan via ZZP-Online. Wij helpen u daar graag bij.

Neem voor vragen en meer informatie contact met ons op
Onze collega’s van de Commerciële Binnendienst helpen u graag. U bereikt hen van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur via 088 462 46 18. Of stuur een mail naar CBDschade@avero.nl

Ook interessant voor u