De Commerciële Binnendienst Schade Bedrijven in Leeuwarden weer PE-proof tot 2022

20 nov 2019
Nieuws

In oktober volgde de Commerciële Binnendienst Schade Bedrijven in Leeuwarden, met succes, hun Permanente Educatie (PE) Schade Zakelijk. Essentieel om hun adviesbevoegdheid te onderhouden én te behouden. Met het behalen van het PE-examen is het hele team weer volledig PE-proof tot de volgende 3-jaarlijkse PE-periode die in april 2022 van start gaat.

De Commerciële Binnendienst Schade Bedrijven houdt het kennisniveau hoog
Naast de (verplichte) WFT diploma’s en PE rondes, zijn veel collega’s in het bezit van onderdelen van of zelfs het complete Assurantie A-diploma. Sommigen hebben verschillende branche-diploma’s en een aantal heeft het diploma Gevolmachtigd Agent. Met interne bijscholing, specifieke cursussen, masterclasses en intervisiesessies houdt het team de vakkennis op peil.

Ook specialistische productkennis aanwezig binnen de Commerciële Binnendienst
De acceptanten van de Commerciële Binnendienst Schade Bedrijven werken branchebreed. Een aantal van hen heeft specialistische productkennis:

  • Jan Schinkel: Aansprakelijkheid- en Milieuschadeverzekering
  • Herman Laverman: Transport- en Verkeersverzekeringen
  • Edwin Kok: Cyberverzekering
  • Age Meijer: Bouw- en Montage (CAR) verzekering en Brandverzekeringen
  • Rinny van Asperen: Bouw- en Montage (CAR) verzekering, Brandverzekeringen en boekingen
  • Gerda Talsma-Numan: ZZP Online

Verder bestaat het team Schade Zakelijk in Leeuwarden uit Laurens van Keken, Johannes Marinus, Klaas Salverda, Ton Marsijla, Ingrid de Jong en René Hidding (manager Commerciële Binnendienst Schade Bedrijven).

Neem voor vragen en meer informatie contact met ons op
Onze collega’s van de Commerciële Binnendienst helpen u graag. U bereikt hen op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur via 088 462 46 18. Mailen kan ook naar accountbedrijvenschade.avero@achmea.nl.