Crisismanagement nieuw onderdeel in opleiding Business Continuity Management 

17 aug 2020
5 minuten
Nieuws

De opleiding Business Continuity Management (BCM) besteedt voortaan ook uitgebreid aandacht aan crisismanagement. Een logische toevoeging. Want het zijn crisissituaties die de bedrijfscontinuïteit van ondernemers onmiddellijk op de proef stellen.

BCM is een echte specialisatie en gaat verder dan risico’s inventariseren. BCM omvat vooral ook oplossingen. Van het vastleggen van reële uitwijkmogelijkheden tot een draaiboek voor (crisis)communicatie.

Zo past u BCM toe in de praktijk
In de BCM-opleiding van Avéro Achmea leert u hoe u in de praktijk, bij uw relaties aan tafel, continuïteitsmanagement kan toepassen. En welke rol u daarin als adviseur speelt. Met de extra aandacht voor crisismanagement krijgt u nu ook handreikingen om relaties te helpen zich op acute noodsituaties voor te bereiden. Want ondernemers die tijdens een crisis aan de juiste touwtjes trekken, maken de grootste kans daarna weer op volle sterkte te draaien.

Schrijf u nu in voor de online opleiding
In oktober 2020 start de opleiding Business Continuity Management: online, 4 dagdelen lang en met volop aandacht voor continuïteitsmanagement en crisismanagement. Te volgen vanaf de plek die u wenst. De praktijk staat hierbij centraal met handige softwaretooling en veel oefenopdrachten. Interesse of inschrijven? Bekijk de opleidingsinformatie of neem contact op met Gerard Rooks: gerard.rooks@achmea.nl.