Corona. Avéro Achmea denkt mee. Ook met uw relatie

16 jun 2020
5 minuten
Nieuws

Alweer 3 maanden grijpt corona in Nederland om zich heen. De crisis raakt ook ondernemers. Zowel zakelijk als privé. Denk bijvoorbeeld aan inkomsten die wegvallen of ondernemers die plotseling en noodgedwongen vanuit huis moeten werken, waar zij ook nog een gezin draaiende moeten houden. Dat roept vragen op. Avéro Achmea denkt mee met u en met uw relatie. Wij bieden daarom de volgende 2 hulplijnen voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering aan.

Ondernemersadvieslijn voor zakelijke vragen: 020 740 05 55
Heeft uw relatie vragen over de zakelijke kant van zijn of haar onderneming? Bijvoorbeeld over het wegvallen van inkomsten door de coronamaatregelen. Of heeft uw relatie vragen over het invullen van een document of over het contract met een opdrachtgever of verhuurder? Voor deze en andere vragen kan uw relatie terecht bij de Ondernemersadvieslijn. Vragen worden altijd vertrouwelijk behandeld door een deskundig team met verschillende achtergronden en specialisaties. Hieraan zijn geen kosten verbonden, behalve de gebruikelijke telefoonkosten. De Ondernemersadvieslijn is bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 uur en 18.00 uur via 020 740 05 55

HANDS 24/7 hulp voor zakelijke of privé vraagstukken: 0800 022 29 99
Zijn er problemen die uw relatie bezighouden door de coronamaatregelen? Of ziet uw relatie door de bomen het bos niet meer? Dan kan uw relatie rekenen op de ervaren specialisten van HANDS. Zij adviseren uw relatie en zijn of haar gezinsleden. Over gezondheid, opvoeding en loopbaan. Maar ook over huisvesting, juridische en financiële vragen. Hieraan zijn geen kosten verbonden, behalve de gebruikelijke telefoonkosten. HANDS is 24 uur per dag bereikbaar via 0800 022 29 99. Een e-mail sturen mag ook naar info@vraaghethands.nl.

Is uw vraag nog niet beantwoord? Neem gerust contact op met onze Commerciële Binnendienst Inkomen: 055 579 21 00
U kunt ook contact opnemen met uw accountmanager. Wij helpen u graag. U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur. Stuurt u liever een e-mail? Ons e-mailadres is: inkomen.avero@achmea.nl.